Ruimtelijk ontwerp

kijken en luisteren 

...zijn ingrediënten die, samen met onze creativiteit, uw wensen vertalen in uw interieur. Wij creëren, scheppen individualiteit en persoonlijkheid in uw leefomgeving. Altijd met voldoende ruimte om samen te komen tot het gewenste resultaat. Het doel van studio7eventien is u thuis te laten voelen in uw eigen huis!

Industrieel Studio7eventienKunt u zich nog niet voorstellen hoe het er straks uit gaat zien, dan kunnen wij een compleet ingericht ontwerp maken. Een 3D tekening geeft een drie dimensionaal beeld van de woning. Niet alleen de ruimte verdeling wordt inzichtelijk gemaakt, maar er kan ook een goede sfeer impressie wordt gegeven. 

Samen met u bepalen we de op uw wensen afgestemde begeleiding. We gaan op zoek naar geschikte meubelen, materialen en/of overige interieur elementen. We ontwerpen creatieve meubeloplossingen en zorgen voor een Interieurtekening 1 studio7eventienprettige en functionele indeling. Deze afzonderlijke aspecten kunnen we samenvoegen en uitwerken tot een geheel verzorgd interieurplan. Dit interieurplan kan op de volgende manieren aan u worden gepresenteerd; een moodboard, plattegrond tekeningen, aanzichten, kleur en materiaal presentaties en een mogelijk meubeladvies. Én wanneer u dat wenst verzorgt Studio7eventien ook een compleet verlichtingsplan en stylingadviezen.

 

Portfolio ruimtelijk button studiozeventien-01

Doorkijkje woonkamer Studio7eventien

 

zakelijke lounge Sstudio7eventien

TARIEVEN

Studio7eventien biedt diverse diensten aan op ruimtelijk gebied tegen scherpe tarieven.

---klik hier---

INTERIEURTIPS

om alvast zelf kritisch te kijken naar uw eigen interieur staan hieronder 5 waardevolle en bruikbare interieurtips. 

Maar dé Tip der tips is; Neem eens een professional in de arm. Dit is tegenwoordig erg laagdrempelig en u bepaalt als opdrachtgever zelf in hoeverre u de regie uit handen geeft. Het is ingeburgerd om een tekening voor een nieuwe keuken of badkamer te laten maken, maar gek genoeg gaan we met de woonkamer of ons kantoor zo aan de slag. Van alles het beste exemplaar kopen, maakt nog geen mooi interieur. Maak een plan, of laat dit maken! De kosten zijn zeer acceptabel terwijl het woongenot wat u erdoor krijgt eigenlijk onbetaalbaar is. 
--- De mooiste stukken uit uw kledingkast vormen samen ook niet altijd een goede outfit.---

Aan de slag

De meeste mensen gaan eerst verbouwen en dan aan de slag met het interieur. Draai dit eens om. Maak een totaalplan en werk in alle rust toe naar het eindresultaat. Zo'n plan kan best gefaseerd worden uitgewerkt en uitgevoerd. Waar moeten de aansluitingen bijvoorbeeld komen en waar is verlichting nodig? Als u eerst bepaalt hoe uw huis of kantoorruimte eruit komt te zien, kunt u tijdens de verbouwing al rekening houden met deze zaken. Het scheelt extra werk tijdens het bouwproces én geld en concessies. Ook wordt het zo nooit een verzameling 'los zand'.

Akoestiek

Iedereen denkt na over meubilair en kleuren, soms zelfs over verlichting, maar vergeet vaak wel een ander belangrijk onderdeel van het interieur: Akoestiek! Heel bepalend voor uw welzijn.
Als u kiest voor een harde vloer van hout of beton in combinatie met gepleisterde wanden, en u wilt veel grote ramen, dan zijn goede raambekleding, gestoffeerd meubilair en bijvoorbeeld een kleed oplossingen die een huis of kantoor op meerdere manieren warmer maken.

Kosten planning

Stel een duidelijke limiet aan wat je wilt uitgeven aan de totale verbouwing. En communiceer daar duidelijk over naar een interieurontwerper. Mensen zijn vaak angstig om bedragen te noemen. Maar wij zijn er om dit budget te bewaken, u te begeleiden en om er samen wat moois van te maken. Vertrouw daarop!
Probeer er tijdens een eerste gesprek met studio7eventien achter te komen of de 'klik' aanwezig is. Het juiste gevoel is bepalend voor het verdere ontwerptraject en het uiteindelijke resultaat van je nieuwe interieur of verbouwing.

Bestaande meubelen

Als u erg gehecht bent aan een meubel geef dit dan een tweede kans in een nieuw interieur. Stukken met emotionele waarde geven een huis een identiteit en warmte. Handhaaf ze en geef ze een mooie nieuwe plek.
Laat persoonlijke elementen zoals souvenirs van reizen, erfstukken en kunst terugkomen na een verandering of verbouwing. Door ze te groeperen en te combineren met nieuwe elementen behoud je persoonlijkheid en sfeer in uw interieur.

Ademen

Men heeft de neiging om meubels zo ver mogelijk de hoek in te drukken. De bank helemaal tegen de muur en de kast pal naast de gordijnen. Terwijl een interieur lucht krijgt als je meubels de ruimte geeft. Trek die bank dus een paar centimeter naar voren en de kast net even iets uit de hoek. De meubels komen dan ook beter tot hun recht.