Webdesign

voor veel klanten is een website de eerste kennismaking met een bedrijf of instelling. Zorg dus voor een goede eerste indruk!

Natuurlijk wilt u als actieve ondernemer een website waarmee u zich bovengemiddeld onderscheid van uw collegae en concurrenten én die zorgt voor meer trafic en meer omzet. We richten ons daarom eerst op het onderscheidende vermogen én een bijpassende uitstraling van de onderneming en passen uw reeds ontwikkelde huisstijl toe binnen de site. Wij adviseren u daarbij graag bij het maken van uw overall online strategie: Wat wilt u bereiken, voor welke doelgroep en met welk verhaal?

WordPress:
Wij maken websites in WordPress, een enorm veelzijdig Content Management Systeem (CMS) met een zeer goede vindbaarheid in Google. De optimalisatie voor een goede vindbaarheid wordt ook wel SEO genoemd: Search Engine Optimization. Een goede site is mooi, maar wat heb je eraan als je niet wordt gevonden? Elke website wordt daarom zo goed mogelijk geoptimaliseerd voor Google.
Wij hechten eraan dat websites ‘smoel’ hebben en dat ze passen bij uw gewenste uitstraling én doelgroep. Met WordPress kunt u teksten, afbeeldingen, video’s of presentaties gemakkelijk zelf aanpassen. Natuurlijk wordt de site ‘responsive’ opgeleverd, dus met een goede weergave op tablets en smartphones.

Socialmedia:
In Google word je goed gevonden als je je webteksten en website goed optimaliseert. Maar wist u dat ook uw resultaten via Social Media meetellen voor uw vindbaarheid, en dus voor uw online acquisitie? Ook op dit gebied kunnen wij u adviseren en geven wij gezicht aan bijvoorbeeld uw Facebookpagina.
Met een goed gebruik van Social Media (zoals Facebook, Twitter en Linkedin) kun u uw branding en vindbaarheid aanzienlijk verbeteren.

Wij maken websites voor diverse zakelijke ondernemingen, Non-profit organisaties, stichtingen en verenigingen.

Hieronder vindt u een aantal websites waarvoor studio7eventien het ontwerp,de uitvoering of de vormgeving heeft gedaan

Site TVframe     Site Cahrin Dijksterhuis     Site Sport Slim Health ClubSite Willemijn

TARIEVEN

Studio7eventien biedt diverse diensten aan op het gebied van webdesign tegen scherpe tarieven.

---klik hier---